-->

2014. március 30., vasárnap

Szemek - Ahogyan a Little Mix!


Az első bejegyzésben a lányok sminkjével fogunk foglalkozni.
A végére kiírom, hogy mik kellenek az elkészítéséhez.

Jesy:

Én úgy látom, hogy először is van tusvonal a szeménél. Szerintem azzal kéne kezdeni, mert azután rá lehet alapozni a szempillaspirált és a szemfestéket, a szemöldököd pedig a te döntésed marad. 
Már videókból is kinézhetjük, hogy hogyan lehet meghúzni a vonalat, mert nem könnyű. Először tanuld csak a kezeddel az ívet meghúzogatni, szemceruzával halványan odarajzolni. Amikor ugyanolyan mindkét oldalon (mert elég viccesen festesz majd, ha egyik rövidebb, másik hosszabb), akkor erősítsd meg, dolgozd ki. Ezzel kapcsolatban: egy icipicit hosszabb legyen, mint az átlagos vonal.
Mivel gondolom te nem fogsz műszempillát tenni a szemedre, ezért úgy kell használnod a szempillaspirált, hogy nagyon dúsnak tűnjenek a szempilláid.
Jesy szemére halvány barna szemfestéket tettek, ami hozzá nagyon illik, így ha hasonlítasz rá, akkor használd a barna színeket. Szerintem mindenki tudja, hogy hogyan is kell használni a szemfestéket, de ha nem, akkor lesd el YouTube videókból. Tényleg nagyon könnyű.
Készen is vagy! Hogy mi kell hozzá?
  • tusfilc
  • barnás szemfesték
  • szempillaspirál


Leigh-Anne:

Nála is nagyon látszik a tusvonal, így aki Lee-t szeretné kicsit kopizni, az ezzel kezdje. Neki talán valamivel vastagabb, szóval vékony vonalakkal egyszer-kétszer áthúzhatod. Igazából úgy, ahogyan szeretnéd.
A szempilláiddal ugyanazt csináld: sokszor használd a szempillaspirált, így jobban fog kinézni.
Leigh-nek aranyszínű szemfestéke van, ha jól látom. Talán egy nagyon halvány fajtája, de úgy csináld, hogy illő legyen az alkalomhoz. A suliba nem kell 2 kg erős aranyszínű szemfestéket kenni a szemedre, de a halvány árnyalatok is megteszik. Egyszerű, de nagyszerű. 
Készen is vagy! Hogy mi kell hozzá?
  • tusfilc
  • szempillaspirál
  • szemfesték, az arany árnyalataival


Perrie:

Nála nem használtak tusfilcet, ha jobban megnézed akkor Jesy-hez viszonyítva tényleg. Egy kicsit halványan húzogathatod, de nem éri meg, mert Pezz-nél is talán egy nagyon kicsi, elsőre észre sem vehető van.
A szempillánál nagyon figyelj, azzal foglalkozz sokat. Akár öt percig is bíbelődhetsz vele, biztos meg fogja érni, ha olyan pillákat akarsz, mint a szőke Little Mix tag.
A szemfestéked lehet nagyon halvány ezüst, mert az jól mutat a kék szemhez (igen, akiknek kék a szeme, az csinálja ezeket) és ki is hangsúlyozza azokat. 
Kész is vagy! Hogy mi kell hozzá?

  • halvány ezüst szemfesték
  • szempillaspirál
Jade:

Talán Jade-nek a sminkje a legkidolgozottabb. A tusvonalja nagyon szép, egy kicsit vastagabb, mint az átlagos, ezért te is ilyenre csináld. A szempilláiddal is dolgozhatsz sokat, neki is gyönyörűek lettek a sminkelés után. 
Fogj barna szemfestéket, lehetőleg nagyon halványat, és használd. Alulra, a szemed alá csillogós színeket használj (csillogósabb árnyalatok: barna, fekete)
Kész is vagy! Hogy mi kell hozzá?
  • tusfilc
  • szempillaspirál
  • halvány barna szemfesték, és csillogósabb szemfesték (barna, fekete)


Itt vannak árak és boltok, ahol megtudod venni a kellékeket.



                       


                       

                     


Remélem tetszett a bejegyzés! :) Chat-be írjátok, hogy miket szeretnétek látni a közeljövőben ;)
Sok sikert, a képeket várom! 
xx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése